Sacher torta
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
a tésztához
- 6 tojás
- 2 evőkanál forró víz
- 17.5 dkg cukor
- 1 tasak vanillincukor
- 10 dkg búzaliszt
- 2 tasak csokiízű pudingpor
- 1 csapott teáskanál sütőpor
- 10 dkg olvasztott kihűlt vaj
a töltelékhez
- 20 dkg sárgabarackdzsem
- 12.5 dkg félkeserű csoki kevés vajjal
Elkészítés
A tojást szétválasztjuk, majd a sárgáját keverőgéppel a vízzel habosra verjük. A lisztet a pudingporral és a sütőporral elvegyítjük, és apránként hozzáadjuk a vajjal felváltva. A legvégén a felvert fehérjét kézzel nagy körkörös mozdulatokkal óvatosan belekeverjük. 175 fokon 35-40 percig sütjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.